Visie

Mijn idee: Naast mijn vaste baan ga ik werken als ZZP’er. Met mijn zelfstandigheid en onafhankelijkheid maak ik het vak aan alle kanten weer voor mijzelf aantrekkelijk. Voor zorginstellingen, voor mijzelf en voor al die cliënten die afhankelijk zijn van goede zorg. Ik verleen de zorg voornamelijk aan de volgende cliënten:

• Dementerende ouderen zorgvragers die 24 uurs zorg nodig hebben;
• De zorg aan jongeren, jongvolwassen en volwassenen met een of meerdere beperking die thuis wonen.

Missie, visie en kernwaarden:

De zorg om ons heen, in Nederland is sterk veranderd. De zorgvragen van de huidige zorgvragers, cliënten en hun netwerk ook. Dit doordat de vergrijzing toe neemt, en mede doordat de zorg ook zwaarder wordt. Dat vraagt om een nieuwe kijk op onze organisatie en onze toekomst. Waarom ben ik ZZP’er? Voor wie? Wat willen de klanten? Wat wil ik bereiken? En wat maakt mij hierin uniek? Dit heb ik beschreven mijn missie, visie en kernwaarden.

Mijn missie

Special Need Care Plus creëert een zorgzame woonomgeving voor klanten met complexe, geriatrische zorgvragen. In de regio Venlo geef ik vorm aan topzorg. Ik heb oog voor de mogelijkheden, behoeften en wensen van mijn klanten. Ik wil ervoor zorgen dat hun eigen kracht, eigen regie en de kwaliteit van leven zo comfortabel mogelijk kan worden vergroot. Ook als dat door hun complexe zorgvragen niet meer vanzelfsprekend is, voelen onze klanten zich zo thuis als maar kan.

Mijn Visie

Ik zie de zorg, de eventuele behandeling als een samenspel tussen de klant, het netwerk en professionals. Ik werk regelmatig samen in teamverband in een thuissituatie bij cliënten, – zorgvragers die 1 of meerder dagdelen thuiszorg nodig hebben. Ieder vanuit zijn eigen betrokkenheid, verantwoordelijkheid en mogelijkheden. We nemen niet over, maar vullen aan, vanuit de professionele expertise. Hierbij staat de klant centraal. Dit betekent dat ik voor elke klant maatwerk leveren en zo gezamenlijk bijdragen aan het ervaren welbevinden en de kwaliteit van hun leven.

Eigenaar

Telefoonnummer

06-57721062

Telefoonnummer

info@specialneedcare.nl