Eigenaar
Eigenaar

Over mij

Mijn naam is Ayeola Marlin. Vanwege mijn achtergrond als helpende ben ik me meer gaan verdiepen in de mogelijkheden voor mensen met een lichamelijke beperking, handicap. Daarom heb ik ervoor gekozen om voor deze mensen een laagdrempelige en ontspannen sfeer te creëren.

Door mijn ervaring als helpende zorg kan ik net dat beetje meer hulp bieden wat die mensen nodig hebben. Tijdens het opzetten van mijn ondernemingsplan voor mijn bedrijf Special Need Care Plus heb ik een inzicht gekregen in hoe ik moet beginnen als ZZP’er. Waar ik allemaal rekening mee moet houden, wat er allemaal bij komt kijken bij het beginnen, opstarten van een onderneming als ZZP’er.

Special Need Care

Letterlijk vertaald in het Nederlands: Speciale Behoefte Zorg Plus.

Mijn onderneming heb ik Special Need Care Plus genoemd. Dat betekend dat ik de zorg gerelateerde werkzaamheden aanbied met betrekking tot de persoonlijke aandacht voor de cliënten. Verder vind ik erg belangrijk om nauwkeurig te werk te gaan, vind ik het belangrijk dat cliënten de beste mogelijke zorg te kunnen krijgen. Naaste mijn gedane werkervaring als helpende in de thuiszorg, verpleeg, – verzorgingshuizen ben ik enkele jaren werkzaam geweest in de revalidatie voor ouderen. Hier kunnen ouderen werken aan hun herstel na ziekte of een operatie.

Krijgt de u binnenkort een nieuwe knie of heup en zoekt u die u begeleid tijdens het revalideren? Dan kan ik u de professionele graag met u een herstelplan op maat bieden! Ik richt mijn werkzaamheden geheel op de zorgvraag om u zo snel mogelijk weer ‘op de been’ te helpen.

M.a.w. ik biedt mijn professionele zorg gerelateerde werkzaamheden per client aan wat hij, zij nodig heeft. Welke dit zijn kunt u terug vinden op de pagina Diensten.

Ik heb diverse werkervaring opgedaan Ik ga u uitleggen wat ik doe als zelfstandige zorgprofessional (ZZP’er). Doordat ik als helpende al de nodige werkervaring heb opgedaan sta ik sinds juli 2016 jl. ingeschreven bij de KvK als ZZP’er. Dit betekent dat ik zorg professional mijn werkzaamheden voortzet bij pgb cliënten e.d. ouderen, kinderen die zorg nodig hebben etc. M.a.w. ik verleen de zorg bij hulpbehoevende cliënten thuis en evenals in een instelling. Als ZZP’er wil ik ook de zorg verlenen aan kinderen, jongeren, jongvolwassenen, met een of meerdere lichamelijke beperking. Hiervoor wil ik mijn gaan verdiepen, een opleiding volgen die hierop aansluit om mijn opgedane werkervaring uit te breiden en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de zorg. Verder vind ik het erg belangrijk dat de cliënten goede zorg te kunnen bieden. Ik vind het contact met meerdere disciplines, deskundigen o.a.: Verpleegkundigen, artsen, paramedici, etc. erg fijn om mee te werken ook als toekomstige zzp’er die bij de cliënten thuiskomt. Zo kan je meer cliënt gericht werken in een klein team met de juiste personen in het team.

Ik wil de focus leggen bij de zorg aan mijn client. Ik sta voor kwaliteit, waarbij persoonlijk contact, laagdrempeligheid en een prettige, langdurige klantrelatie voor mij net zo belangrijk is.

Eigenaar

Telefoonnummer

06-57721062

Telefoonnummer

info@specialneedcare.nl